Evenimente

O serie de evenimente sunt necesare pentru a pune în mișcare motorul acestui vis frumos pe care îl avem cu toții. De aceea în agenda acestui club sunt trecute primele două evenimente importante care se vor putea manifesta doar în urma scrisorilor dumneavoastră:

  • Prezentarea proiectului Vatra Familiei autorităților eligibile. Și propunem numărul 100 pentru a porni această acțiune, adică 100 de scrisori pe adresa clubului din partea celor ce își doresc întemeierea de noi sate.
  • Primul eveniment de întâlnire a membrilor clubului va fi desfășurat când scrisorile din partea dumneavoastră, a tuturor celor ce ne scrieți de data aceasta, vor atinge același număr de 100. Acest eveniment va purta numele de Întâlnirea Inimilor și va avea ca scop nu numai găsirea unei perechi a celor singuri (așa cum sugerează titlul) dar și găsirea vecinilor potriviți între ei, atât de important pentru o bună conviețuire sau schimb de idei între „veterani”. Evenimentul se va desfășura bineînțeles în natură și va fi organizat în spirit artistic.

Comentariile sunt închise.